Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

2013: Beleggingsvolumes blijven gelijk

Jones Lang LaSalle verwacht dat beleggingsvolumes in de vastgoedsector niet drastisch veranderen in 2013.

Jones Lang LaSalle (JLL) verwacht voor komend jaar dat beleggingsvolumes in de vastgoedsector wereldwijd vergelijkbaar zullen zijn met de afgelopen twaalf maanden. 

De vastgoedadviseur meldt dat een ‘uitzonderlijk’ vierde kwartaal ervoor zorgde dat het totale transactievolume in de vastgoedsector op 330 miljard euro kwam in 2012. Dit is iets meer dan de 327 miljard euro in het jaar daarvoor en een toename van 36% in vergelijking met 2010. 

JLL registreerde een wereldwijd transactievolume van omgerekend 106 miljard euro in het vierde kwartaal, tegenover 75 miljard euro in het derde kwartaal en 89 miljard euro in het vierde kwartaal van 2011. Mede door het afgelopen kwartaal, verwacht JLL dat het totale beleggingsvolume in 2013 tussen de 340 miljard en 380 miljard euro uitkomt.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

  1. Rente 5 voordeligste hypotheekaanbieders nog verder verlaagd
  2. Welke bank geeft de interessantste duurzaamheidskorting op uw hypotheek?
  3. Dit zijn de goedkoopste en duurste wijken van Nederland
  4. NVM meet grootste prijsstijging ooit: koophuis kost nu gemiddeld €410.000
  5. Beleggen in niet-beursgenoteerd vastgoed? 7 beginnerstips