Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

IBUS koopt Amerikaanse woningen

IBUS heeft de aankoop en plaatsing afgerond van een huurwoningcomplex in New York City.

IBUS heeft de aankoop en plaatsing afgerond van een huurwoningencomplex in New York City. Met participaties van 200.000 dollar investeerde een beperkte groep vermogende investeerders in het complex. 

Het eigen vermogen bedraagt nu 5,4 miljoen dollar. De investering bestaat uit een complex van 42 huurwoningen aan de noordzijde van Manhattan. De aankoopprijs bedraagt circa 8,9 miljoen dollar.

Renovatie
In de komende jaren zal een actieve investeringsstrategie in het gebouw worden toegepast waarbij appartementen worden opgeknapt. De totale prijs na renovatie zal circa 290.000 dollar per appartement bedragen, weet PropertyNL te melden. Het netto aanvangsrendement bij aankoop bedraagt circa 5%. IBUS gaat de investering aan samen met een gerenommeerde lokale investeringspartner uit New York. 

IBUS zal in de toekomst vaker kiezen voor private placements, die zich kenmerken door een beperkte groep investeerders en een korte marketingperiode.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.