Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

APF plaatst vastgoedfonds APF XV

APF International heeft in samenwerking met Reyersen van Buuren een nieuw participatiefonds geïnitieerd.

De Amsterdamse investment manager APF International heeft in samenwerking met emissiekantoor Adviesgroep Reyersen van Buuren een nieuw participatiefonds geïnitieerd, genaamd Vastgoed CV APF XV. 

Het betrof een plaatsing in zeer beperkte kring bij Nederlandse beleggers met een minimale deelname van € 250.000. De totale fondsomvang betreft € 15.970.000.  

Het fonds, dat volgens APF binnen drie weken volledig was geplaatst, heeft het onlangs opgeleverde kantoorgebouw genaamd “The New Loft Office” verworven. Huurders zijn ondermeer National Geographic, Grant Thornton en Beiersdorf. Het kantoorgebouw is voor minimaal tien jaar volledig verhuurd.

In 2012 initieerde APF International drie nieuwe fondsen. Daarnaast begeleidde zij de institutionele fondsen onder haar management bij de aankoop van enkele nieuwe panden.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Lees meer

  1. Schulden vastgoedmarkt op recordniveaus
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  4. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’
  5. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober