Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Westplan breidt portefeuille uit

Met de aankoop van 1.435 huurwoningen heeft Westplan haar portefeuille in Amerika richting de 10.000 eenheden gebracht.

Met de aankoop van 1.435 huurwoningen heeft Westplan haar portefeuille in Amerika richting de 10.000 eenheden gebracht.

In samenwerking met een Amerikaanse partner en een Israëlische institutionele belegger zijn een vijftal huurcomplexen aangekocht in de staten Florida en Texas. De complexen, gelegen in de steden Jacksonville, Dallas en Houston, zijn recent gebouwd en met een bezetting van 93% stabiel verhuurd, aldus het bedrijf uit Lisse. De complexen moeten binnen vijf jaar worden verkocht.

In totaal is door particuliere beleggers en Westplan zes miljoen dollar ingebracht.

“De huidige prijzen voor verhuurd onroerend goed zijn dusdanig gestegen dat nieuwbouw weer loont,” meldt Westplan. “In Miami is gestart met de bouw van 240 huurwoningen, begin volgend jaar gaan we van start in Houston.”

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.