Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Winkelfonds Duitsland 6 NV scoort A- rating

Ratinginstituut Scope Analysis heeft het Winkelfonds Duitsland 6 NV van vastgoedaanbieder Holland Immo Group voorzien van een ‘A-‘ investment rating.

Ratinginstituut Scope Analysis heeft het Winkelfonds Duitsland 6 NV van vastgoedaanbieder Holland Immo Group voorzien van een ‘A-‘ investment rating. Volgens de maatstaven van Scope Analysis, is dit een goed resultaat.

Scope bekijkt de sterke en de zwakke punten van het fonds en komt vervolgens met een conclusie. Het rating instituut ziet de volgende kansen. De locatie van de objecten is gunstig voor het inkopende publiek,  de huurders zijn relatief economisch ongevoelig en Duitsland is een groeimarkt. Een bedreiging volgens Scope is de onzekerheid van de rentekosten na zeven jaar. Een volledig overzicht van de rating kunt u hier vinden.

Het Winkelfonds Duitsland 6 NV belegt in de financiering van twee nieuwe Duitse winkelcentra. De start van dit fonds zal volgende maand zijn waarna het fonds een looptijd van zeven tot tien jaar zal hebben. Beleggers kunnen participeren door middel van het kopen van participaties. De minimale inleg bedraagt 10.000 euro. Het verwachte rendement is 8,90% per jaar.

 
De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.