Nieuws

Crowdfundscout werkt samen met adviseursnetwerk

Crowdfundscout en Credion werken samen voor ondernemers op zoek naar financiering van hun plannen.

Crowdfundscout en Credion zijn een samenwerking aangegaan. Crowdfundscout, een onderdeel van Crowdfundmarkt, wil met deze samenwerking ondernemers op zoek naar financiering nog beter van dienst zijn.

Door middel van het landelijk dekkend netwerk van adviseurs van Credion kan een financieringsaanvraag nu op maat ingevuld worden. Dat schrijven beide bedrijven in een gezamenlijk persbericht. 

Crowdfundscout en Credion zijn de samenwerking aangegaan voor het doorverwijzen van ondernemers op zoek naar financiering van hun plannen. Na toestemming van de ondernemer worden de gegevens gedeeld en wordt hij/zij gekoppeld aan één van de lokale Credion adviseurs.

Van robo-advies naar persoonlijk advies

Crowdfundscout is een bigdata robo-advisor die ondernemers op zoek naar financiering helpt bij het vinden van het meeste geschikte crowdfundingplatform. Crowdfundscout werkt op basis van de complete database met crowdfundingprojecten van Crowdfundmarkt.

Jeroen van der Beek, co-founder van Crowdfundscout: "Sinds de livegang van Crowdfundscout eind 2017 hebben we al meer dan 400 ondernemers kunnen helpen in hun zoektocht naar bedrijfsfinanciering. Vanuit onze rol met Crowdfundmarkt richtten wij ons van nature alleen op crowdfunding. We merkten echter dat er bij onze klanten een grote behoefte is aan een breder palet aan financieringsmogelijkheden. Met Credion hebben we daarin een partner gevonden."

Carlo van der Weg, oprichter van Credion: "Jaarlijks realiseren onze adviseurs 1 miljard aan bedrijfsfinancieringen. Voor elke ondernemer proberen wij de best passende financiering te vinden. De samenwerking van Crowdfundscout is wederom een mooie stap in onze ontwikkeling tot de Financial Engineer voor MKB financieringen."

 

 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. AXA stapt in crowdfundingverzekeringen
  2. Consumentenleningen dragen bij aan groei crowdfundmarkt
  3. Vormen consumentenleningen een aantrekkelijke belegging?
  4. Zelfvertrouwen niet goed voor crowdfunders
  5. Crowdfundmarkt breidt uit naar België