Nieuws

San Lie werkt samen met Lendahand

Sociale crowdfunder Lendahand gaat samenwerken met San Lie, die actief zal zijn in het Midden Oosten, de Golfregio en Noord-Afrika.

Sociale crowdfunder Lendahand kondigt de samenwerking aan met San Lie, die actief zal zijn in het Midden Oosten, de Golfregio en Noord-Afrika.

Lie zal zich voornamelijk bezig houden met business development in die regio. Voor Lendahand van strategisch belang. Het bedrijf groeide afgelopen jaar van 4 miljoen euro naar meer dan 12 miljoen euro aan verstrekte leningen en wil blijven groeien. Daarvoor moet het nieuwe markten aanboren.

San Lie was de afgelopen jaren Research Director bij fondsbeoordelaar Morningstar Benelux. Daarvoor was hij Directeur Advies & Investment Products bij Insinger de Beaufort en werkte hij onder andere bij Fortis Mees Pierson en ABN Amro.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.