Nieuws

Westplan komt met nieuwe fondsen

Westplan wil dit jaar diverse fondsen realiseren ter financiering van nieuw te bouwen huurwoningen in de staat Georgia.

Westplan wil dit jaar diverse fondsen realiseren ter financiering van nieuw te bouwen huurwoningen in de staat Georgia. Dit maakte de vastgoedfondsaanbieder bekend.  

Met het eerste fonds, dat eind maart wordt geïntroduceerd, wil Westplan 124 huurwoningen in Athens bouwen. De fondsaanbieder richt zich voor deze woningen op werknemers van de nabijgelegen Georgia State University en studenten die aan deze universiteit een postdoctorale opleiding volgen.

Later in het jaar wil Westplan een tweede fonds introduceren, het Cheshire Bridge Apartments-fonds. Met de aangetrokken gelden moeten ruim vierhonderd huurwoningen worden gebouwd in het centrum van Atlanta. 

De interim-financiering ten behoeve van de grondaankoop van twee percelen aan Cheshire Bridge Road is al rond. “Zodra de laatste administratieve zaken zijn afgewikkeld, kunnen we overgaan tot de aankoop van de grond en vervolgstappen nemen, zodat we Cheshire Bridge Apartments deze zomer kunnen introduceren,” aldus Westplan. 

 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.