Nieuws

Renpart verhuurt kantoorpand in Amsterdam

Renpart heeft de tweede verdieping van het kantoorpand in Amsterdam verhuurd aan Coöperatieve Duurzame Energie Unie.

Renpart Vastgoed Holding heeft de tweede verdieping van het kantoorpand aan de Paasheuvelweg in Amsterdam verhuurd aan Coöperatieve Duurzame Energie Unie U.A., een coöperatie waarbij lokale energiebedrijven zijn aangesloten. Dit maakte de vastgoedfondsaanbieder uit Den Haag bekend, zonder financiële details te melden.  

De Unie is opgericht wegens gebrek aan een leverancier die goed invulling kon geven aan de belangen van lokale energiebedrijven. Nu produceert zij samen met de plaatselijke energiebedrijven duurzame energie die lokaal weer geleverd wordt. Elke lokale partij kan zich aansluiten bij deze coöperatie, de Duurzame Energie Unie.

In het pand is de eerste verdieping nog beschikbaar voor verhuur. Renpart hanteert een huurprijs vanaf 100 euro per m2 per jaar. 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.