Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Westplan ontwikkelt 320 woningen Georgia

Westplan Investors investeert 5,5 miljoen dollar eigen vermogen in de ontwikkeling van 320 huurwoningen in Savannah, Georgia.

Westplan Investors investeert 5,5 miljoen dollar eigen vermogen in de ontwikkeling van 320 huurwoningen in havenstad Savannah in de Amerikaanse staat Georgia.

Voor de derde keer werkt Westplan daarbij samen met Brand Properties. Dat is een ontwikkelaar met lokale connecties en een goede neus voor interessante locaties, aldus Westplan. Dat Brand overtuigd is van Savannah blijkt ook uit de financiële commitment van zeven miljoen dollar eigen vermogen in dit project

Het te realiseren appartementencomplex Mariner Grove aan de Amerikaanse oostkust wordt ontwikkeld op zes hectare grond aan de noordoostzijde van de stad. De zichtlocatie aan East President Steet ligt op drie kilometer van het oude stadscentrum downtown. Taco Ulrich, directeur Westplan, stelt dat deze woningen een betaalbaar alternatief bieden voor huurders die dichtbij het centrum willen wonen.

"Het aantal locaties om huurwoningen te bouwen in deze markt is zeer beperkt vanwege het geldende bestemmingsplan en de schaarste van beschikbare grond door het grote aantal waterrijke gebieden. Verder heeft downtown Savannah een streng vergunningsbeleid door het historische karakter en zeer oude eikenbomen."

 

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.