Nieuws

Holland Immo komt met Winkelfonds 11

Holland Immo Group kondigt een nieuw winkelvastgoedfonds aan. Het fonds belegt in drie winkellocaties.

Holland Immo Group kondigt een nieuw winkelvastgoedfonds aan. Winkelfonds Duitsland 11 belegt in drie winkellocaties voor de dagelijkse voorzieningen.

De vastgoedbelegger heeft zijn zinnen gezet op binnenstedelijke winkellocaties in Mülheim, Mosbach en Grossefehn in Duitsland. Het vastgoed wordt verhuurd aan grote huurders, waaronder supermarkten als EDEKA, REWE en Penny. De gemiddelde looptijd van alle huurcontracten bij oprichting van het fonds bedraagt gemiddeld 15,5 jaar.

Beleggers kunnen met minimaal twee participaties van vijfduizend euro in het fonds stappen. Holland Immo Group verwacht participanten jaarlijks een gemiddeld direct rendement van 7% te kunnen bieden.

Eind vorig jaar lanceerde Holland Immo Group nog Winkelfonds Duitsland 10. De emissie was in ruim een maand voltekend. De totale emissie bedroeg 9,1 miljoen euro, verdeeld over 1.820 participaties van 5.000 euro.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.