Nieuws

Renpart keert uit

Renpart begint het jaar met uitkeringen aan beleggers die deelnemen in Renpart Retail XI en Renpart Retail XII.

Renpart begint het jaar met uitkeringen aan beleggers die deelnemen in Renpart Retail XI en Renpart Retail XII. Dit laat de vastgoedfondsaanbieder uit Den Haag weten.

De uitkering per participatie van Renpart Retail XI bedraagt €475, terwijl beleggers in het Retail XII-fonds een uitkering kunnen verwachten van €450.

Op basis van de voorlopige jaarcijfers publiceerde Renpart tevens de intrinsieke waarde per aandeel en participatie. Per 31 december 2013 komen die waarden uit op €2,91 voor een aandeel Renpart Vastgoed Holding, €19.881 voor een participatie Retail XI en €21.936 voor een Retail XII-participatie.

Ultimo juni 2013 stonden deze waarden op €4,99 (Vastgoed Holding), €24.615 (Retail XI) en €22.038 (Retail XII). Een herwaardering van de panden is oorzaak van de lagere instrinsieke waarden. Voor Renpart Vastgoed Holding geldt dat voor fiscale doeleinden een lagere waarde per (certificaat van) aandeel wordt aangenomen.

Retail XI belegt in een viertal winkels in het centrum van Papendrecht, terwijl Retail XII investeert in een in 2012 gebouwde supermarkt in Groningen. 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Al uw beleggingen op één plek