Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Anneke Rosman naar Renpart Vastgoed

Renpart Vastgoed heeft met ingang van 1 februari een nieuwe commercieel vastgoedbeheerder: Anneke Rosman.

Anneke Rosman is per 1 februari 2014 als commercieel vastgoedbeheerder in dienst getreden bij Renpart Vastgoed te Den Haag. Zij was hiervoor bijna tien jaar werkzaam als makelaar bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting te Utrecht.

Hier was zij verantwoordelijk voor de aan- en verhuur van kantoor- en bedrijfsruimten. Voordien werkte zij onder meer bij Molenbeek & Partners Bedrijfsmakelaars te Utrecht. Rosman zal zich binnen Renpart samen met Mark Debets en Oliver van Eeden bezighouden met het commerciële management van de vastgoedportefeuille.

Renpart Vastgoed initieert, structureert en beheert vastgoedfondsen die investeren in kantoren, winkels en bedrijfsruimten in Nederland met een gezamenlijke waarde van ruim 200 miljoen euro.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.