Nieuws

Renpart koopt wijkwinkelcentrum

Renpart heeft namens het Renpart Retail XIV-fonds een wijkwinkelcentrum in Vlaardingen aangeschaft.

Renpart heeft namens het Renpart Retail XIV-fonds het wijkwinkelcentrum Van Hogendorpkwartier te Vlaardingen aangeschaft. Dit meldt de fondsaanbieder uit Den Haag in een persbericht. 

Projectontwikkelaar Synchroon deed het object van hand. De turnkey koopovereenkomst werd in april van dit jaar al getekend. 

Het winkelcentrum, dat recent werd afgebouwd, dient ter vervanging van een verouderd centrum in de wijk Babberspolder-Oost. Het nieuwe object omvat diverse winkels met in totaal een bruto vloeroppervlak van circa 6.260 m2, woningen en 170 parkeerplaatsen. De woningen maken geen onderdeel uit van de belegging. 

Het winkelcentrum bestaat uit 23 units en is op één unit na volledig verhuurd aan onder andere Boon’s Markt (een zusterformule van MCD Supermarkt), Big Bazar, Blokker en een DA Drogist. 

Op vrijdagavond 6 december 2013 wordt het winkelcentrum officieel geopend.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.