Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Renpart Retail XIII CV koopt Action-vestiging

Renpart Retail XIII CV kocht op 3 mei een Action-vestiging in Amsterdam-West.

Het private fund Renpart Retail XIII CV heeft op 3 mei een Action-vestiging aangekocht met een oppervlakte van ongeveer 1500 m2 in Amsterdam-West. De winkel ligt aan de Nieuwpoortstraat in de wijk Bos en Lommer.

Het betreft een herontwikkeling van bestaande kantoor-bedrijfsruimte. De winkel bevindt zich op de begane grond. De eerste tot en met derde verdieping van het kantoorgebouw worden in de nabije toekomst ontwikkeld tot woningen. De toekomstige woningen maken geen onderdeel uit van de belegging.

De portefeuille van Renpart Retail XIII CV bestaat, door de toevoeging van het bovengenoemde object, uit vier C&A winkels en bovengenoemde Action winkel. De winkel werd gekocht van Eekholt Property en is ontwikkeld door BLVG. M-Estate in Den Haag was als makelaar bij de transactie betrokken.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.