Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Ferrari-collectie Eurocommerce brengt 1,4 miljoen op

De veilingopbrengst van de Ferrari-collectie van Ger Visser, ex-directeur van Eurocommerce, heeft 1,4 miljoen euro opgebracht.

De veilingopbrengst van de Ferrari-collectie van Ger Visser, ex-directeur van Eurocommerce, heeft ruim 1,4 miljoen euro (exclusief BTW) opgebracht. Dat meldt BVA Auctions in een persbericht.

De Ferrari-collectie, afkomstig van het 12 juli failliet verklaarde Eurocommerce Beleggingen, is woensdagavond door BVA Auctions online afgehamerd. In totaal zijn twaalf Ferrari's , één Ford Thunderbird en één Rolls Royce geveild. De Ferrari 275 GTB 1965 bracht het meeste geld op: het winnende bod bedroeg 468.000 euro.

De curatoren en BVA Auctions zeggen te kunnen terugkijken op een geslaagde online veiling. ‘Internationaal was er veel belangstelling voor de exclusieve autocollectie. Ruim 1.400 autoliefhebbers uit diverse landen hebben de kijkdagen bezocht. Voor de veiling hebben zich meer dan 200 bieders uit vijftien landen aangemeld. Via www.bva-auctions.com hebben 350.000 bezoekers de collectie online bekeken; 30.000 geïnteresseerden hebben de sluiting van de veiling op de voet gevolgd.'

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.