Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Colliers veilt objecten Eurocommerce

Colliers International is door zes banken ingeschakeld als directiemakelaar voor de executieveiling va...

Colliers International is door zes banken ingeschakeld als directiemakelaar voor de executieveiling van de panden uit het faillissement van Eurocommerce.

De objecten, verspreid gelegen over Nederland, bestaan uit 44 kantoorpanden met een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal ruim 270.000 m2. Het bij de boedel behorende GelreDome, het stadion van voetbalclub Vitesse in Arnhem met 25.000 zitplaatsen en twee bouwterreinen in Arnhem en Deventer van 27.000 m2 worden ook door Colliers namens het bankenconsortium geveild.

Volgens Henk Dopheide, veilingspecialist bij het Amsterdamse kantoor van Colliers, die samen met senior Colliers Partner Jacques Kwak de directie voert namens de banken over het verkoopproces ‘wordt het een van de grootste vastgoed executieveilingen ooit in Nederland gehouden’.

Colliers International zal de panden op 29 oktober in zes clusters veilen via de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling (EAOGV). De veiling zal plaatsvinden in gebouw Felix Meritis, gelegen aan de Keizersgracht 324 in Amsterdam. De veilingnotaris is M. Albers van het Amsterdamse notariskantoor Albers en Van Tienen. De banken worden juridisch geadviseerd door advocatenkantoor NautaDutilh te Amsterdam.

Eerder al kreeg BVA auctions de opdracht de ferrari collectie uit de boedel van Eurocommerce te veilen.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.