Meer nieuws

Knab en Symbid gaan samenwerken

De crowdfundingtak van Knab Bank en crowdfundingplatform Symbid gaan samenwerken. Beide partijen willen zich samen richten op duurzame financieringsvormen voor ondernemers. 

Knab Crowdfunding, dat zich richt op financiering via leningen, zal met Symbid samenwerken als klanten eigen vermogen willen financieren. Symbid zal op haar beurt klanten doorverwijzen naar Knab wanneer zij op zoek zijn naar een crowdfundlening.

Symbid zegt inmiddels “ruim” 140 bedrijven aan een financiering te hebben geholpen en volgens Robin Slakhorst van Symbid komen deze ondernemers vaak terug bij het crowdfundingplatform voor een vervolgfinanciering. “We zien dat een lening soms beter past bij een vervolgfinanciering”, aldus Slakhorst. “Door de samenwerking met Knab kunnen we onze klanten altijd de beste oplossing bieden in een financieringsmarkt die in beweging is.”


De redactie van participaties.nl bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Participaties Nieuwsbrief

Gratis wekelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van alle actualiteiten voor beleggers in participaties?


Columns & Analyses

Zeven grote fintechtrends

20 jun - Rob Stallinga

Als fintech een hype is, dan wel eentje met goede redenen. Er zijn grote veranderingen aan de gang in de financiële d...