Meer nieuws

Annexum start met emissie Woningfonds Hoofddorp

Annexum is gestart met de emissie van het Woningfonds Hoofddorp, dat investeert in starterswoningen. Dit maakte de vastgoedfondsaanbieder uit Amsterdam bekend. 

Annexum kocht een voormalig kantoorgebouw in Hoofddorp op en realiseerde hierin 69 huurwoningen. De woningen zijn sinds augustus 2016 verhuurd voor minimaal een jaar. Het object werd verworven met behulp van een brugfinancering van 3,3 miljoen euro, verleend door achttien particuliere investeerders. 

Annexum verwacht beleggers een direct rendement van 5,7% aan te kunnen bieden over gemiddeld tien jaar. Participanten in het fonds kunnen met minimaal twee certificaten van 25.000 euro per stuk investeren, exclusief emissiekosten van 2%. Ook wil Annexum twee keer per jaar dividend uitkeren. 


De redactie van participaties.nl bestaat uit verschillende journalisten. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Participaties Nieuwsbrief

Gratis wekelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van alle actualiteiten voor beleggers in participaties?


Columns & Analyses

Dit zijn de bekendste crowdfundingplatformen ter wereld

25 apr - Justin Doornekamp

In het buitenland kunt u mogelijk nog meer buitenkansjes vinden dan in Nederland.