Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Bouwfonds IM haalt 110 miljoen euro op

Het European Student Housing Fund van Bouwfonds heeft in de tweede closing 110 miljoen euro opgehaald.

Bouwfonds Investment Management heeft dinsdag de tweede closing van het Bouwfonds European Student Housing Fund aangekondigd. In de tweede closing heeft Bouwfonds IM 110 miljoen euro aan nieuwe toezeggingen binnengehaald. De tweede closing volgt op de eerste closing van 70 miljoen euro van de founding investeerders.

Het Bouwfonds European Student Housing Fund heeft sinds de start in 2013 vier studentenobjecten aangekocht in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. "We hebben al eerder in studentenwoningen geïnvesteerd en onze huidige portefeuille van circa 4.000 woningen presteert zeer goed, aangezien beleggingen in studentenwoningen zeer stabiele en zekere cash-flows bieden", zegt Xavier Jongen, Fund Director Bouwfonds European Residential Funds.

Bouwfonds IM heeft de 2014 RICS Scotland Award Best Residential Project of the Year gewonnen voor de eerste acquisitie van het Bouwfonds European Student Housing Fund.

 

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.