Nieuws

Annexum neemt Zeuven Meeren niet over

Annexum laat definitief weten niet geïnteresseerd te zijn in het beheren van de vennootschappen van Zeuven Meeren.

Annexum laat definitief weten niet geïnteresseerd te zijn in het beheren van de vennootschappen van Zeuven Meeren. Dit meldt laatstgenoemde in een nieuwsbrief aan participanten. 

In november vorig jaar ging het vastgoedfonds Zeuven Meeren failliet. De rechtbank benoemde een curator die de verschillende fondsen bij Annexum probeerde onder te brengen, maar zonder succes. Deze maand meldt Zeuven Meeren dat er definitief geen overeenkomst is gekomen tussen de twee partijen. Zeuven Meeren blijft zoeken naar andere partijen die mogelijk het beheer van de fondsen willen overnemen.

De fondsbeheerder uit Den Haag heeft beleggers in het Agrifonds wel hun inleg kunnen teruggeven. De interim-directie is met de procedures gestart voor het ontbinden van het fonds. 

In maart zal Zeuven Meeren in een algemene jaarvergadering aandeelhouders en participanten op de hoogte stellen van de actuele stand van zaken.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.