Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Annexum zet meer in op zorgvastgoed

Annexum heeft de ambitie uitgesproken om meer zorgfondsen te lanceren.

Annexum wil het komende jaar meer inzetten op zorgvastgoed. De fondsaanbieder zal naar verwachting begin 2013 een nieuw zorgfonds lanceren.

Annexum plaatste afgelopen vrijdag met succes haar vijfde zorgfonds, Zorgveste Koetshuys Erica. Het fonds investeert in luxe zorgwoningen voor senioren met een intensieve zorgvraag. In totaal zijn er 33 participaties uitgegeven van elk 100.000 euro. 

Olle van Alphen, directeur Annexum: “Zeker op late leeftijd hebben senioren behoefte om op persoonlijk niveau verzorgd te worden en niet een nummertje in een verzorgingstehuis te zijn. Daarbij worden de wachtlijsten voor AWBZ-zorg helaas alleen maar langer waardoor de vraag naar particuliere en kleinschalige ouderenhuisvesting in combinatie met intensieve zorg sterk toeneemt. Die ontwikkelingen maken investeren in dit type zorg een zeer stabiele belegging,” aldus Van Alphen. 

In het eerste kwartaal van 2013 moet er, in samenwerking met een aan een ziekenhuis gelieerde zorgaanbieder, een zesde zorgfonds komen.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Lees meer

  1. Schulden vastgoedmarkt op recordniveaus
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  4. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’
  5. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober