Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Homburg: obligatiehouders akkoord, nieuwe bieder

Obligatiehouders zijn akkoord gegaan met voorstellen omtrent schuldherstructurering. Ook is er een bieder voor de obligaties.

Homburg Invest meldt vrijdagochtend dat de obligatiehouders akkoord zijn gegaan met voorstellen omtrent schuldherstructurering. Daarnaast is er een bieder voor de obligaties van het geplaagde vastgoedfonds. 

Onderdeel van de voorgestelde plannen is voortgang met de verkoop van percelen bekend als Homco Springs East en Kai Towers. Tijdens de bijeenkomsten waarop de stemmingen plaatsvonden werden obligatiehouders eveneens geïnformeerd over de voortgang van Homburgs herstructurering. Een herstelplan moet eind 2012 af zijn.

Nieuwe bieder
Het Canadese private equityfonds The Catalyst Capital Group heeft daarnaast laten weten een deel van de obligatieschuld tegen forse korting op te willen kopen. De obligaties waar het om gaat zijn uitgegeven in vier series die allemaal al hadden moeten worden afgelost. Er is in totaal 102 miljoen euro mee opgehaald, zo meldt het Financieele Dagblad.

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Lees meer

  1. 2023 was een verloren jaar voor private equity
  2. Zo belegt u in private markten
  3. Private equity doet deals met minder schulden
  4. Private equity domineert op de Nederlandse zorgmarkt
  5. Waterland: veel incidenten, maar het geld blijft stromen