Nieuws

Crowdfundmarkt breidt uit naar België

Goed nieuws voor onze Zuiderburen. Crowdfundmarkt is in België begonnen met het presenteren van crowdfundingprojecten aan potentiële investeerders.

Crowdfundmarkt is in België begonnen met het presenteren van crowdfundingprojecten aan potentiële investeerders. Vanaf vandaag wordt het actuele en complete aanbod crowdfundingprojecten in België bij elkaar gebracht op één marktplaats: Crowdfundmarkt.be.

Crowdfundmarkt richt zich op crowdfunding met financieel rendement (leningen en aandelen). Net als in Nederland biedt Crowdfundmarkt.be de mogelijkheid projecten van alle geregistreerde crowdfundingplatformen te vinden, te vergelijken en te beheren.

Mede-oprichter Jeroen van der Beek heeft grootste plannen met het bedrijf. "Onze producten zijn nu klaar internationale expansie. De stip aan de horizon is het uitgroeien tot de Booking.com van de crowdfundingmarkt. In België actief worden is hierin een mooie stap voorwaarts."

Crowdfundmarkt

In Nederland is Crowdfundmarkt al sinds 2015 actief. In een periode van vier jaar is Crowdfundmarkt uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van crowdfunding.

Elke dag wordt het actuele aanbod crowdfundingprojecten gepresenteerd van alle AFM-geregistreerde crowdfundingplatformen en Crowdfundmarkt Analytics brengt real-time de complete markt in beeld.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Crowdfunders profiteren van hogere rente
  2. Nieuwe crowdfundingwetgeving ingegaan: hoe zit dat ook alweer?
  3. Veel crowdfundingplatformen hebben nog geen Europese vergunning
  4. Amerikaanse crowdfunder wil Europese markt veroveren
  5. ‘Grootste deel crowdfundingplatformen zal dit jaar stoppen’