Nieuws

Knab en Symbid gaan samenwerken

De crowdfundingtak van Knab Bank en crowdfundingplatform Symbid gaan samenwerken.

De crowdfundingtak van Knab Bank en crowdfundingplatform Symbid gaan samenwerken. Beide partijen willen zich samen richten op duurzame financieringsvormen voor ondernemers. 

Knab Crowdfunding, dat zich richt op financiering via leningen, zal met Symbid samenwerken als klanten eigen vermogen willen financieren. Symbid zal op haar beurt klanten doorverwijzen naar Knab wanneer zij op zoek zijn naar een crowdfundlening.

Symbid zegt inmiddels “ruim” 140 bedrijven aan een financiering te hebben geholpen en volgens Robin Slakhorst van Symbid komen deze ondernemers vaak terug bij het crowdfundingplatform voor een vervolgfinanciering. “We zien dat een lening soms beter past bij een vervolgfinanciering”, aldus Slakhorst. “Door de samenwerking met Knab kunnen we onze klanten altijd de beste oplossing bieden in een financieringsmarkt die in beweging is.”

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Crowdfunders profiteren van hogere rente
  2. Nieuwe crowdfundingwetgeving ingegaan: hoe zit dat ook alweer?
  3. Veel crowdfundingplatformen hebben nog geen Europese vergunning
  4. Amerikaanse crowdfunder wil Europese markt veroveren
  5. ‘Grootste deel crowdfundingplatformen zal dit jaar stoppen’