Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Westplan verkoopt en bouwt appartementen in VS

Westplan heeft appartementencomplexen verkocht in het zuiden van de Verenigde Staten voor 89 miljoen dollar.

Westplan heeft appartementencomplexen verkocht in het zuiden van de Verenigde Staten voor in totaal 89 miljoen dollar en gaat 322 nieuwe appartementen ontwikkelen in Nashville, Tennessee.

In Atlanta (Georgia) deed Westlpan in februari de laatste 858 woningen van de Bethany-portefeuille van de hand. De rest was al vorig jaar verkocht. De totale opbrengst van de vijf complexen met 1.531 woningen bedraagt 69,5 miljoen dollar. Onlangs verkocht Westplan ook Park South in Jacksonville. Het complex met 240 woningen bracht 19,5 miljoen dollar op. De verkoopopbrengst gaat naar de investeerders in de gebouwen.

Westplan richt zich de komende twaalf maanden op ontwikkeling en bouw van nieuwe huurwoningen in het zuidoosten van de VS. De onderneming is bezig met projecten in Savannah, Charlotte en Ponte Vendra. Appartementen uit eigen ontwikkeling zijn goedkoper dan bestaande complexen, stelt Westplan.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.

Lees meer

  1. Schulden vastgoedmarkt op recordniveaus
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  4. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’
  5. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober