Nieuws

Emissie Winkelfonds Duitsland 8 volgetekend

De emissie van Winkelfonds Duitsland 8, die in de tweede helft van oktober 2013 door Holland Immo Group werd geïntroduceerd, is voortijdig voltekend.

De emissie van Winkelfonds Duitsland 8, die in de tweede helft van oktober 2013 door Holland Immo Group werd geïntroduceerd, is voortijdig voltekend. De totale emissie bedroeg 7,9 miljoen euro, verdeeld over 1.580 participaties van 5.000 euro. Het fondsvolume bedraagt 16.650.000 euro.

Hiervan wordt 8.750.000 euro hypothecair gefinancierd door de Duitse WGZ Bank. Oprichting van het fonds vindt plaats op 23 januari 2014.

Winkelfonds Duitsland 8 belegt in twee nieuwe binnenstedelijke winkelcentra in Trier (Rheinland-Pfalz) en Hamm (Nordrhein-Westfalen) met als belangrijkste huurders Edeka, Aldi, dm-drogerie markt, Takko, Action en Fressnapf. Het verwachte totaalrendement bedraagt 8,1% op jaarbasis. Het direct uitkeerbare rendement is geprognosticeerd op 7,0% per jaar.

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Schulden vastgoedmarkt op recordniveaus
  2. Huizenmarkt koelt verder af. Hier dalen de prijzen het hardst
  3. Gemiddelde huizenprijs sinds augustus met ruim €23.000 gekelderd
  4. ‘Getransformeerd en gecombineerd vastgoed is kansrijk’
  5. Huizenprijzen nog verder gedaald in oktober