Columns & Analyses

Crowdfunding niet altijd goed idee

12:50 - Justin Doornekamp

Crowfunding is niet voor elke start-up geschikt. Het probleem ligt in het verschil tussen equity-financiering en alle overige manieren om te financieren via een crowdfundingplatform.

Investeren Kun Je Leren: Heske van Eyck van Heslinga

13 aug - Justin Doornekamp

Heske van Eyck van Heslinga over investeren in vrouwelijke ondernemers: "Vrouwen vragen vaak veel minder geld dan mannen".

Corio-overname: prima deal

11 aug - Marian Hogeslag

Klépierre neemt Corio over. Aandeelhouders Corio krijgen een mooie prijs en Klépierre kan verder focussen op grote winkelcentra.

Windpark zoekt investeerder “zonder shortcuts”

07 aug - Pieter Kort

Investeren in duurzame energie vooralsnog met horten en stoten. Een nieuw crowdfundingplatform wil daar verandering in brengen.

In zes stappen een angel-investeerder

29 jul - Justin Doornekamp

Een op de tien keer krijgt u uw inleg terug, maar toch kan het heel lucratief zijn om te investeren in start-ups. Zes tips.

Financieren is meer dan lenen

22 jul - Adriaan Hendrikse

Het is tijd dat ondernemers zich realiseren dat financieren niet gelijk staat aan lenen. En dat eigen vermogen een grondstof is voor groei.

MKB denkt met u mee!

14 jul - Nico van Geest

Banken krijgen minder ruimte om MKB te financieren, maar er zijn ook genoeg initiatieven om investeringen in MKB te stimuleren.

Beleggingsfraude III: stand van zaken

11 jul - Justin Doornekamp

Het onderzoek naar de fraudezaak met Duitse vastgoedobligaties is afgerond, maar veel duidelijker is het nog niet geworden.

Vast niet of wel goed

08 jul - Marian Hogeslag

Na Lehman Brothers heeft de vastgoedmarkt een gedaantewisseling ondergaan. Het gunnen blijft, maar is de vriendjespolitiek nu dood?

Invesco: Woningen en hotels interessant

04 jul - Redactie Participaties.nl

Woningen en hotels zijn interessante vastgoedcategorieën, aldus Invesco Real Estate. Het volume in Spanje en Italië neemt toe.

« ouder

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Participaties Nieuwsbrief

Gratis wekelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van alle actualiteiten voor beleggers in vastgoed?