Justin Doornekamp

In zes stappen een angel-investeerder

29 jul - Justin Doornekamp

Een op de tien keer krijgt u uw inleg terug, maar toch kan het heel lucratief zijn om te investeren in start-ups. Zes tips.

Beleggingsfraude III: stand van zaken

11 jul - Justin Doornekamp

Het onderzoek naar de fraudezaak met Duitse vastgoedobligaties is afgerond, maar veel duidelijker is het nog niet geworden.

AFM: Vastgoedsector kan transparanter

26 jun - Justin Doornekamp

De vastgoedsector kan nog transparamter, aldus de AFM. Denk aan een raad van commissarissen, meer taxatie-informatie, een register.

Nieuwe maatregelen filmindustrie

11 jun - Justin Doornekamp

Het Filmfonds heeft het Film Production Incentive geïntroduceerd om samenwerking met buitenlandse producties te stimuleren.

Spaanse vastgoedmarkt aantrekkelijk?

16 mei - Justin Doornekamp

Is het al opportuun om in te stappen in de hard getroffen Spaanse vastgoedmarkt? De Belgen doen het. Nou, er zijn betere ideeën.

Waarom investeren beleggers niet in dames?

29 apr - Justin Doornekamp

Slechts 6,4% van de met durfkapitaal gefinancierde bedrijven in Nederland heeft dames aan het roer. Waarom investeren beleggers zo weinig in vrouwelijke ondernemers?

Wees creatief met vastgoed

14 apr - Justin Doornekamp

De creatieve spelers gaan het wel redden, de ‘me too’-beleggers krijgen het moeilijk. Plus het effect van internetshoppen op vastgoed.

Een tweede huis

20 mrt - Justin Doornekamp

Een tweede huis als beleggingsobject. Een goed idee. Maar hoe wilt u daar geld aan verdienen? Tip: kijk eens naar de kasstroom.

Bindend of niet-bindend?

07 mrt - Justin Doornekamp

Bijna duizend financiële dienstverleners hebben zich als niet-bindend ingeschreven bij register KiFid. Wat moeten beleggers doen?

Beleggingsfraude II: De afrekening

18 feb - Justin Doornekamp

Henri Lantsheer helpt gedupeerde beleggers in de miljoenenfraude met Duitse vastgoedobligaties. "In de fondsen zit nog wel vastgoed."

« ouder

Justin Doornekamp

Justin Doornekamp is de nieuwe 'jongste bediende' op de redacties van Participaties.nl en van IEX.nl en IEXProfs.nl. Hij duikt dagelijks in de wondere wereld van het vastgoed.

Onervaren is hij echter niet. Hij schreef in het verleden voor onder andere OOR, DigitalLife en Elsevier. En hij heeft een officieel journalistendiploma. Kijk, dat hebben maar weinigen op de redactie.

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Participaties Nieuwsbrief

Gratis wekelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van alle actualiteiten voor beleggers in vastgoed?