Nieuws

Aanbiedingstermijn Homburg Bonds verlengd

De Catalyst Capital Group verlengt de aanbiedingstermijn van het cash tenderbod op Homburg Mortgage Bonds tot 7 februari 2013.

De Catalyst Capital Group verlengt de aanbiedingstermijn van het cash tenderbod op Homburg Mortgage Bonds tot 7 februari 2013 14.00 uur Nederlandse tijd.

Het cash tenderbod voor de uitstaande Homburg Mortgage Bonds en Homburg Corporate Bonds is op 15 januari gelanceerd. Catalyst benadrukt dat het tenderbod obligatiehouders de mogelijkheid biedt om onmiddellijk contanten te ontvangen en de risico’s die gepaard gaan met het herstructureringsplan van Homburg Invest te vermijden.

Sinds Catalyst op 16 januari 2013 het tenderbod heeft gelanceerd, heeft, volgens de koper, reeds een significant aantal obligatiehouders obligaties aangemeld voor het bod. "We hebben besloten om obligatiehouders die Catalysts tenderbod mogelijk nog overwegen meer tijd te geven."

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.