Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Schild Holland Fonds verkoopt bouwmarkt in Müllheim

Schild Duitsland Müllheim Obligatiefonds heeft bouwmarkt ‘Globus’ in Müllheim voor € 10.100.000 verkocht.

Schild Duitsland Müllheim Obligatiefonds heeft bouwmarkt ‘Globus’ in Müllheim voor € 10.100.000 verkocht.

De koper is de huidige huurder. De obligatiehouders in dit fonds hebben volgens Schild Holland nagenoeg hun hele inleg (93,3%) retour gekregen.

“Ondanks het feit dat wij onze obligatiehouders niet de volledige inleg hebben kunnen terugbetalen ben ik tevreden met de verkoop van dit object,” zegt Niek van Dijck, directeur Schild Holland Fonds.  Het object nu verkopen was ons inziens de beste optie voor onze investeerders, zeker gezien de onzekerheden en de daarmee gepaard gaande risico’s in dit object voor onze investeerders op de langere termijn.”

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.