Meer nieuws

Schild Holland Fonds verkoopt bouwmarkt in Müllheim

Schild Duitsland Müllheim Obligatiefonds heeft bouwmarkt ‘Globus’ in Müllheim voor € 10.100.000 verkocht.

De koper is de huidige huurder. De obligatiehouders in dit fonds hebben volgens Schild Holland nagenoeg hun hele inleg (93,3%) retour gekregen.

“Ondanks het feit dat wij onze obligatiehouders niet de volledige inleg hebben kunnen terugbetalen ben ik tevreden met de verkoop van dit object,” zegt Niek van Dijck, directeur Schild Holland Fonds.  Het object nu verkopen was ons inziens de beste optie voor onze investeerders, zeker gezien de onzekerheden en de daarmee gepaard gaande risico’s in dit object voor onze investeerders op de langere termijn.”


De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Participaties Nieuwsbrief

Gratis wekelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van alle actualiteiten voor beleggers in vastgoed?


Columns & Analyses

Crowdfundcoach moet transparant werken

18 mei - Justin Doornekamp

"Beloning en advies is in de financiële wereld een complex onderwerp." Crowdfundcoaches moeten daar rekening mee houden.