Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Winststijging Deutsche Pfandbriefbank

Deutsche Pfandbriefbank heeft in het tweede kwartaal een winst geboekt van 30 miljoen euro, 9 miljoen meer dan een kwartaal ervoor.

Deutsche Pfandbriefbank heeft in het tweede kwartaal een winst geboekt van 30 miljoen euro, 9 miljoen meer dan in het voorafgaande kwartaal.

De vastgoedfinancieringstak was goed voor 1,2 miljard euro van de 1,5 miljard euro aan nieuwe leningen in de eerste helft van dit jaar. De marges in vastgoedfinanciering stegen naar 240 basispunten, van 205 basispunten in 2011. De bank haalde in de eerste zes maanden van dit jaar voor 3,7 miljard euro aan funding op. Deutsche Pfandbriefbank, het voormalige Hypo Real Estate, is ook in Nederland actief. De bank financiert onder andere de kantorenfondsen van fondsaanbieder Hanzevast.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.