Meer nieuws

WTC Amsterdam verhuurt 4.450 m2 in tweede kwartaal

Het vastgoedteam van het World Trade Center Amsterdam heeft met hulp van Jones Lang LaSalle, DTZ Zadelhoff en CBRE tien huurtransacties gesloten met nieuwe gebruikers voor in totaal 3.000 m2 kantoorruimte. Daarnaast verlengden negen bestaande huurders hun overeenkomsten met een omvang van in totaal ongeveer 1.150 m2. Vier huurders breidden uit met in totaal 300 m2.

Nieuwe huurders zijn onder meer Schröder (660 m2), Ryan LCC (340 m2) en BNY Mellon (1.080 m2). Huurders die hun contract hebben verlengd of uitgebreid zijn Shire International Licensing, Russell Investments, Sungard Global Trading en AMG Advanced Metallurgical. World Trade Center Amsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. Aan het einde van het tweede kwartaal bedroeg de leegstand in het WTC 3.310 m2, ofwel 2,9 procent van de in totaal 115.000 m2 kantoorruimte.


Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief

Participaties Nieuwsbrief

Gratis wekelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van alle actualiteiten voor beleggers in vastgoed?


Columns & Analyses

Crowdfundcoach moet transparant werken

18 mei - Justin Doornekamp

"Beloning en advies is in de financiële wereld een complex onderwerp." Crowdfundcoaches moeten daar rekening mee houden.