Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

WTC Amsterdam verhuurt 4.450 m2 in tweede kwartaal

Het vastgoedteam van het World Trade Center Amsterdam heeft met hulp van Jones Lang LaSalle, DTZ Zadel...

Het vastgoedteam van het World Trade Center Amsterdam heeft met hulp van Jones Lang LaSalle, DTZ Zadelhoff en CBRE tien huurtransacties gesloten met nieuwe gebruikers voor in totaal 3.000 m2 kantoorruimte. Daarnaast verlengden negen bestaande huurders hun overeenkomsten met een omvang van in totaal ongeveer 1.150 m2. Vier huurders breidden uit met in totaal 300 m2.

Nieuwe huurders zijn onder meer Schröder (660 m2), Ryan LCC (340 m2) en BNY Mellon (1.080 m2). Huurders die hun contract hebben verlengd of uitgebreid zijn Shire International Licensing, Russell Investments, Sungard Global Trading en AMG Advanced Metallurgical. World Trade Center Amsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. Aan het einde van het tweede kwartaal bedroeg de leegstand in het WTC 3.310 m2, ofwel 2,9 procent van de in totaal 115.000 m2 kantoorruimte.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.