Nieuws

Crowdfundmarkt-oprichters lanceren Crowdfundpanel.com

De oprichters van Crowdfundmarkt hebben een nieuw platform gelanceerd.

Crowdfundingdeskundigen Jeroen van der Beek en Frank van der Linden, oprichters van Crowdfundmarkt, hebben een nieuw platform gelanceerd. Met Crowdfundpanel.com moet het voor crowdfundingbeleggers makkelijker worden grip te krijgen op hun beleggingsportefeuille. 

Op Crowdfundpanel.com kunnen beleggers al hun investeringen in crowdfunding samenbrengen in één beheeromgeving. Op basis van de belangrijkste financiële parameters kunnen gebruikers van risico en rendement goed afwegen. Ook de impact van een default op de totale beleggingsportefeuille, dus wanneer een ondernemer de lening niet meer kan afbetalen, moet binnen Crowdfundpanel.com inzichtelijk worden. 

“Het is goed om te zien dat een Nederlandse startup inspeelt op behoeftes van investeerders in een relatief nieuwe financiële markt” zegt internationaal crowdfundingexpert Ronald Kleverlaan van CrowdfundingHub. “De crowdfundingmarkt is volop in ontwikkeling en ik zie in heel Europa initiatieven ontstaan die bijdragen aan de groei en professionalisering van deze markt. De introductie van Crowdfundpanel.com is hier een goed voorbeeld van.”

Het platform werd gelanceerd in 20 landen, waaronder Nederland en het Verenigd Koninkrijk. 

De redactie van IEXParticipaties bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees meer

  1. Crowdfunders profiteren van hogere rente
  2. Nieuwe crowdfundingwetgeving ingegaan: hoe zit dat ook alweer?
  3. Veel crowdfundingplatformen hebben nog geen Europese vergunning
  4. Amerikaanse crowdfunder wil Europese markt veroveren
  5. ‘Grootste deel crowdfundingplatformen zal dit jaar stoppen’