Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Slimste Belegger Live: Jim Tehupuring en Guy Boscart

Meld u aan voor het webinar van 24 oktober waarin coaches Jim en Guy vooruitblikken op de komende twee spelweken.

Vrijdag 4 november weten we wie alle medespelers achter zich heeft gelaten en zichzelf de Slimste Belegger van deze editie mag noemen. In dat kader spreken we op maandag 24 oktober tijdens een webinar met Slimste Belegger-coaches Jim Tehupuring en Guy Boscart.

Hoe staan ze ervoor zo halverwege deze editie van de Slimste Belegger? En hoe denken zij dat beleggers deze laatste weken mooie rendementen kunnen behalen? 

De tussenstand

Tijd dus voor coaches Jim Tehupuring (Probeleggen) en Guy Boscart (USMarkets) om tekst en uitleg te geven. Wat verwachten zij dat de markt richting de uitslag van de presidentsverkiezing in de Verenigde Staten zal doen? Bouwen ze risico’s af of zetten ze juist vol in op een stijging of daling van de markten? 

Bent u benieuwd naar de antwoorden hierop? Dan mag u het Slimste Belegger-webinar op 24 oktober absoluut niet missen. Meld u aan! 

  • Datum: 24 oktober 2016
  • Tijd: 20:00 – 21:00 uur
  • Deelname is gratis

Meld u hier aan voor dit webinar


Over de Slimste Belegger

In samenwerking met BNP Paribas Markets organiseert IEX de Slimste Belegger: hét beleggingsspel van Nederland waarin u van alles kunt leren over de verschillende aspecten van beleggen en handelen in turbo's. In deze editie gebeurt dat met behulp van vijf veelzijdige beleggingscoaches.

De winnaar van de Slimste Belegger 2016 gaat er vandoor met de hoofdprijs van 2.500 euro. Daarnaast vallen er vele andere prijzen te winnen waaronder een MacBook Air, iPad Air, of één van de iPad mini’s. Kijk voor meer informatie over de coaches, de te winnen prijzen of om u in te schrijven op Slimstebelegger.nl.  

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.