Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Spectaculaire AEX

Vrijdag, dus Arend Jan Kamp praat u helemaal bij over de saaie AEX met een spectaculaire grafiek.

 

Ja, de AEX... We laten de eerste grafiek uit het filmpje maar weg, want die is zo saai... De tweede grafiek hebben we met mooie TA-tools een stuk spectaculairder gemaakt. Arend Jan Kamp praat u in één minuutje bij over de AEX: 

 

 

Korte uitleg over momentum. Hier het linkje naar de Wikipagina. Uit Nick zijn zelfgeschreven handelstrategie:

De momentumindicator geeft aan hoe een aandeel beweegt ten opzichte van een gemiddelde van een x aantal dagen daarvoor.

Hier de grafiek van de AEX van één jaar met de momentumindicator en het volume. Klikken voor groot: 

 

 

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.