Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Twee nieuwe bestuurders voor Bouwfonds IM

De management board van Bouwfonds IM is gewijzigd. Nieuw zijn Rudolf Thomeer en Marnix Boessenkool.

Rudolf Thomeer en Marnix Boessenkool zijn benoemd in de management board van Bouwfonds Investment Management. Samen met ceo Jaap Gillis vormen zij de nieuwe management board.

Het management van Bouwfonds IM Germany is ongewijzigd en blijft in handen van Martin Eberhardt.  

Thomeer heeft meer dan twintig jaar ervaring in de financiële sector op het gebied van zakelijk bankieren, commercieel vastgoed, kredietrisicobeheer en assetmanagement. Voordat hij in 2015 naar Bouwfonds IM kwam heeft hij een groot aantal functies vervuld bij ING, waaronder:

  • managing director Credit Restructuring in Oekraïne
  • head of International Business Clients
  • ceo van ING Bank Hypoteczny in Polen

Voor de statutaire benoeming van Rudolf Thomeer is goedkeuring verleend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 

Boessenkool heeft als allround financieel bestuurder en professional meer dan 28 jaar ervaring op het gebied van bankieren, financieren, strategie, business- en bedrijfsontwikkeling, belastingen en risicobeheer. Hij is accountant en heeft voor verschillende binnen- en buitenlandse bedrijven in de financiële dienstverlening en de vastgoedsector gewerkt, onder meer bij:

  • Insinger de Beaufort
  • STFA Strategy & Financial Advice (als oprichter en directeur)
  • PWC accountants
  • BDO

Voor zijn functie en verantwoordelijkheden in het bestuur van Bouwfonds IM heeft Boessenkool de goedkeuring van de AFM ontvangen.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.