Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Best of the Forum: MM en TT

Gaat Moneymaker nog met TomTom bellen en plaatst hij een verslag van het gesprek op het forum?

 

De spanning is te snijden mensen. Zoals aangekondigd, zou vandaag het gesprek plaatsvinden van Moneymaker (MM) met TomTom (TT). Een vorige keer dat dat gebeurde schoot het aandeel TT met meer dan 10 procent omhoog.

Maar nu heerst er slechts onzekerheid. Gaat MM het gesprek echt doen en wordt er een verslag van geplaatst op het IEX TomTom forum?

MM is het niet van plan. Waarom niet? Het ligt gecompliceerd maar als we het goed begrijpen doet hij het niet omdat TT expert Justin heeft aangegeven niet zijn baan te willen opzeggen om in plaats van MM het door MM geregelde gesprek met TT te voeren. Of toch? 

Koos99 22 jun 2016 om 07:28
Ach, we weten allemaal dat in the end MM zijn verslag hier op IEX wel plaatst, zijn ego is te groot om zijn moment of glory voorbij te laten gaan.

Heeft Koos gelijk? Het ziet er niet naar uit. 

moneymaker_BX 22 jun 2016 om 07:42
100% geen verslag
ben het uitkotsen van mij zat
en nog meer het enorme laffe gedrag van velen die zich achter elkaar verschuilen
Justin die altijd loopt te pochen met zijn kennis die niks wilt overnemen
ineens onder het mom van geen tijd en ben druk met wat anders
ben dat hele geleuter en kliekjesgedoe zat
JanK1 die ook nog ff wat moet neerkalken richting mij
ik heb trouwens iets gevraagd in begin van dit topic waar ook geen gehoor aan is gegeven
aju paraplu

Kortom, vandaag weten we meer mensen. Het komt eventueel hier te staan. Het gesprek is vanaf tien uur 's ochtends. Beleggers in TT wereldwijd houden de adem in en de vinger aan de knoppen.

Nieuwe Volvo deal? Brexit? Bas die een stijging voorspelt? Ach mensen, dat is allemaal peanuts vergeleken met wat een nieuw verslag van MM met de TT koers gaat doen

moneymaker_BX schreef op 22 jun 2016 om 14:06:
voorlopig klappen we weer terug
met 10 cent
hou toch op met je geklets
er is er maar 1 die de koers echt omhoog kan zetten en dat ben ik op dit moment

Daarom MM, laat ons niet in de steek. De toekomst van TT rust op uw schouders.

Riet van Milt schreef op 22 jun 2016 om 14:31
En de zwijgende meerderheid op dit forum zal je daar eeuwig dankbaar voor zijn. Je ziet aan het orderboek vandaag dat bepaalde grote jongens al vooruit lopen op het gesprek en de laat 'leegvreten'.

Daar kan geen preek tegenop, feiten zijn feiten.

Het laatste nieuws is dat er beweging zit in de standpunten mensen. Na onderhandelingen tot diep in de nacht is de stand van zaken momenteel als volgt:

moneymaker_BX 23 jun 2016 om 01:09
Als ik al wat neerzet dan pas in het weekend kun je maandag meteen het effect Moneymaker zien
Zal de mensen dan eff doen verstommen

We houden het voor u in de gaten en hopen later vandaag meer te horen en hier te plaatsen.

 

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.