Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Best of the forum: TomTom

Fittie op het TomTom-forum. MoneyMaker_BX regelt afspraak met IR TomTom, maar lijkt dat klusje over de schutting te willen kieperen...

 

Welkom bij een nieuwe serie op IEX: Best Of The Forums. Hier struinen wij onze fora af op zoek naar leuke nieuwtjes, ruzies, mooie analyses en natuurlijk gekkigheid. Vandaag hebben we een heerlijke beleggersfittie op het TomTom forum - waar anders - gevonden.

Moneymaker_BX heeft na weken zeuren een afspraak geregeld voor een gesprek met mevr. Grubesic, PR TomTom.

Daarin kan hij zijn constante klachten uiten over het gebrek aan voorlichting aan de aandeelhouders, het niet creeëren van de beloofde aandeelhouderswaarde, het niet opsplitsen van de toko en noem zo maar op.

Echter, op het laatst lijkt hij zich toch te willen terugtrekken:

moneymaker_BX 20 jun 2016 om 19:34
ik vind het prima als Justin het gesprek over neemt want vraag me af hoe ik alle antwoorden snel moet notuleren misschien heeft hij apparatuur
helpen jullie maar mee wat de beste tactiek is
dus adviezen welkom wil dat alles eruit komt wat we nu echt eens willen weten
Dus ik doe bij deze een beroep op Justin even te reageren ben eerlijk genoeg om toe te geven dat hij er dieper inzit en het beter kan weergeven
Hij moet dan wel zelf bellen as. vrijdag

Mag Justin misschien eerst even zijn avondeten opeten jongens? :-)

*Justin* 20 jun 2016 om 20:39
ben net thuis en aan het eten. Mag ik ff? Dit is jouw afspraak MM, dus die ga ik niet overnemen. Uiteraard wil ik best eens zelf een belletje doen met IR, dat is geen enkel probleem. Ik ben op dit moment met een misschien nog stuk interessanter contact bezig, iemand die de industrie goed kent maar niet bij tt werkt. Dus mogelijk wat neutraler.. to be continued.

By the way: die apple vraag is door velen op dit forum gesteld aan IR, zonder antwoord te krijgen. Dus als moneymaker daar iets over te horen krijgt, dan big ups.

Moneymaker_BX kiest direct de aanval:

moneymaker_BX schreef op 20 jun 2016 om 20:51:
Zwak heel zwak van jou Justin
Ik vind persoonlijk dat je door de mand valt
je zeikt me altijd af
Ik geef jou nu een hele mooie opportunity en die laat je lopen met een heel slap excuus
Krijg hier een bittere en nare smaak van want ik heb het gevoel dat er een andere reden achter zit
zwak zwak zwak hoop dat het forum dit ook ziet

En deze:

moneymaker_BX schreef op 20 jun 2016 om 21:38:
voor alle duidelijkheid: ik plaats geen verslag
wat een stel kuddedieren zeg en eigenlijk ook wel laffe personen
grote mond betweterig en n u niet thuis geven en zich laten volgen door harem
gegroet

Wil jij anders niet even naar de bank voor Katta ego Moneymaker?

katta ego 20 jun 2016 om 22:01
heb morgen een afspraak met de bank om 250K te betalen, Moneymaker, neem je dit even van me over.
Gezien je nickname moet dat voor jou geen probleem zijn.
Is wel mijn afspraak maar jij bent beter in geld maken, zou het laf vinden als je weigert. :-)

De laatste reactie nog van Justin, die waarschijnlijk net lekker zit uit te buiken op de bank:

*Justin* 20 jun 2016 om 22:01
Het lammetje was lekker, ik zie een hoop modbreaks.

Ik weet niet of moneymaker weet wat 'big ups' betekent, maar dat zijn twee dikke duimen omhoog. Als hij enkele antwoorden weet te krijgen met name op die apple vraag, dan zijn dat big ups. Ik snap dus niet waarom er zo sensitief wordt gereageerd.

Ik zou zeggen, pak die handschoen op. Je hebt nota bene de afspraak al staan en zelf gemaakt, op een tijdstip waarop je zelf kunt. Dit was jouw initiatief en toen je de afspraak maakte, had je ook niet het precedent geschept dat je het alleen doet met hulp. Dus waarom zou je hem cancellen?

Als je sommige vragen te technisch vindt of te lastig, dan kun je er toch ook algemene vragen van maken. Vraag ze hoe het gaat, of ze zich nog steeds comfortabel voelen over concurrentie met HERE en hoe ze aankijken tegen mogelijke toetreders zoals een mobileye. En die apple vraag lijkt me ook vrij eenvoudig. Laat hen lekker praten dan hoef jij geen 20 vragen te onthouden. Zet je telefoon op de speaker en schrijf in telegramstijl mee of zoek uit hoe je met je telefoon gelijktijdig opneemt.

Vrijdag is de grote dag. Gaat het door Moneymaker geregelde gesprek met de IR van TomTom plaatsvinden? En door wie? Gaat MM voor katta ego naar de bank? Vragen vragen vragen, maar antwoorden...

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.