Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Palmer koopt elf winkellocaties in Polen

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund (Property Fund) koopt een retailportefeuille van elf winkellocaties in Polen.

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund (Property Fund) koopt een retailportefeuille van elf grootschalige winkellocaties verspreid over tien steden in Polen.

De netto aankoopprijs bedraagt 27,4 miljoen euro en de initiële netto huurinkomsten bedragen 2,2 miljoen euro. Het Property Fund verwerft hiermee een strategische positie in de grootste vastgoedmarkt van Centraal-Europa.

In Nederland beheert Palmer Capital circa 140 miljoen euro aan vermogen voor particuliere beleggers via zeven fondsen in onroerend goed en risicodragend vermogen. Het Palmer Capital Emerging Europe Property Fund is het grootste fonds van Palmer Capital in Nederland. 

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.