Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Palmer Capital rondt herstructurering Property Fund af

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund heeft een tweede tranche van een converteerbare obligatielening geplaatst.

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund heeft een tweede tranche van de in oktober 2014 aangekondigde converteerbare obligatielening geplaatst.

In de tweede tranche van de converteerbare obligatielening is voor een bedrag van 1,42 miljoen euro onderhands geplaatst. De verworven middelen worden aangewend om de bestaande lening van SNS Bank volledig af te lossen.

Daarmee is de financiële herstructurering van het Property Fund afgerond. De herstructurering omvatte de verkoop van een aantal gebouwen, de herfinanciering van bestaande bankleningen en de uitgifte van nieuwe aandelen en een converteerbare obligatielening.

Na afronding van de financiële herstructurering bedraagt de loan to value van het Property Fund nu 40,6%. Het totaal aan uitstaande senior bankleningen bedraagt 22,4 miljoen euro, met een gemiddelde looptijd van vijf jaar, en een jaarlijkse aflossing van 5,2%.

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.