Vastgoedmarkt bericht over trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector. Betrouwbaar, actueel, diepgravend, eigenzinnig, prikkelend en compleet. Daarnaast is er op de website informatie over aanbod en transacties, whitepapers en een pagina met beurskoersen en vastgoedtools te vinden.
Nieuws

Herfinanciering Holland Immo Groep

Holland Immo Group heeft herfinancieringen afgesloten ter waarde van 160 miljoen euro.

Holland Immo Group heeft voor zeven van zijn Nederlandse vastgoedfondsen herfinancieringen afgesloten van in totaal 160 miljoen euro. De door Propertize geherfinancierde vastgoedportefeuilles bestaan voor viervijfde uit Nederlandse woningen en voor eenvijfde deel uit Nederlandse winkels.

De overeengekomen looptijd is vijf tot zeven jaar. Holland Immo Group heeft sinds 2001 in totaal 27 fondsen geïnitieerd met een investeringsvolume van in totaal 770 miljoen euro.

Manfred Kühl, directievoorzitter: “We hebben door de huidige kapitaalmarkt tegen gunstige rentecondities kunnen herfinancieren, hetgeen extra ruimte biedt voor aflossingen. De benodigde meerderheidsbesluiten van de participanten per individueel fonds leverden nagenoeg unanimiteit op. Door deze middellangetermijnherfinancieringen kunnen we onze strategie van verdere waardecreatie op fondsniveau in alle rust continueren.”

Bron: Vastgoedmarkt. Klik hier voor meer vastgoednieuws.